باورهای دینی و اعتقادی والدین در تحکیم خانواده و تربیت فرزند نقش مهمی دارد
حجت الاسلام موسوی نسب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمان در کارگاه آموزشی مشاوره خانواده با رویکرد تربیت فرزند با اشاره به نقش پدر و مادر در تربیت فرزند گفت: تربیت به معنای مراقبت و مواظبت است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمان حجت الاسلام موسوی نسب مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمان در کارگاه آموزشی مشاوره خانواده با رویکرد تربیت فرزند که پنجشنبه هر هفته در محل نماز خانه اداره کل منابع طبیعی کرمان برگزار می گردد ، با اشاره به نقش پدر و مادر در تربیت فرزند گفت:
تربیت به معنای مراقبت و مواظبت است. در رابطه بین والدین و کودک ، کودک از والدی که الگوی زندگی اجتماعی احترام آمیز و توام با همکاری است ، پیروی می کند . والدین به عنوان معلمی هستند که با تربیت فرزندانشان ، بر دانش و مهارت های او می افزایند و از همه مهم تر فرزندانتان در حال آموختن راه و رسم زندگی اثربخش با دیگران هستند . کاری که خود ما نیز به عنوان موجوداتی اجتماعی باید آن را انجام دهیم .
موسوی نسب در ادامه اظهار داشت :
کودکان از والدین خود داد و ستد زندگی و همکاری را آموزش می بینند .نقش پدر و مادری بسیار دشوار است و تجربه ای است بسیار پر زحمت و سخت اما در کنار آن بسیار خرسند کننده نیز می باشد. پدر و مادر بودن تلاشی است تمام وقت و بدون مزد. باید بدانیم که تربیت نسل آینده بسیار مهم است. آن چه که خانواده و جامعه ما انتظار دارد پرورش و مراقبت از کودکانمان می باشد که به رشد و سلامتی آنان کمک کنیم. و این مسئله ای پیچیده است که نیازمند آگاهی است. به عبارتی، مهم ترین و اساسی ترین وظیفه والدین، تربیت فرزندان سالم است. که از ثبات عاطفی برخوردار باشد و منابع و تدابیر و مهارت های لازم برای ورود به بزرگسالی را کسب کرده باشد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمان با اشاره به اهمیت تربیت فرزند از نگاه اسلام عنوان داشت،فرزند شایسته، خواسته طبیعی و فطری همه انسان هاست. همه آرزو دارند فرزندانی سالم و صالح داشته باشند؛ فرزندانی که روشنی بخش دیده و شادی بخش جان آن ها باشد. پرورش فرزندان شایسته، دارای شرایط ویژه ای است؛ از جمله اینکه والدین رابطه خود را با خداوند اصلاح کنند، باورهای دینی صحیح داشته باشند و عوامل زمینه ساز تربیت کودک را رعایت نمایند
تربیت فرزند در میان جوامع با توجه به نوع فرهنگ و عقاید متفاوت بوده است اما آنچه در همه آنها می شود به صورت مشترک درک کرد ضرورت تربیت فرزند به عنوان نسل آینده بشری که پیشرفت یک جامعه و ملت به آن منوط است از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
حجت الاسلام موسوی نسب یکی از اصول مهم تربیت فرزندان را باور های دینی و اعتقادی والدین بیان کرد و گفت:
باورهای دینی و اعتقادی والدین در تحکیم خانواده و تربیت فرزند نقش مهمی دارد. بیگانگی و بی توجهی آن ها به اعتقادات و باورهای مذهبی، باعث مشکلات جدی در زندگی خواهد شد؛ چنان که خداوند می فرماید: ((وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِکری فَإِنَّ لَهُ مَعیشَةً ضَنْکاً ))؛ «هر کس از یاد و ذکر من روی گردان شود، در زندگی سختی قرار خواهد گرفت». ذکر و یاد خداوند، از باور و اعتقاد درونی به خالق هستی و ایمان به توحید بر می خیزد. زندگی سخت و ناگوار، ترس و اضطراب و استرس های روزافزون، می تواند حاصل این روی گردانی باشد. در حقیقت روی گردانی از باورهای دینی و اعتقادی، آرامش و لذت را از زندگی می ستاند و موجب حیرت و سرگردانی و احساس پوچی می شود، تا آن جا که شخص با وجود امکانات مادی و رفاهی عالی، زندگی آرام و مطمئنی ندارد.
ارسال به دوست