رئیس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد
توجه ویژه قضات به عدالت ترمیمی در آراء مربوط به محیط زیست/ جبران خسارت توسط متخلفان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان به نقل از ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که حفظ و توسعه فضای سبز یک ضرورت عقلی و منطقی است، گفت: سیاست عدالت ترمیمی در صدور آراء مربوط به محیط زیست به صورت ویژه ای مورد توجه قرار گرفته است.
حجت الاسلام ابراهیم حمیدی امروز ۱۵ اسفندماه در حاشیه آیین روز درختکاری در کرمان که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار برگزار شد، اظهار کرد: در سند تحول قضایی، سیاست عدالت ترمیمی مورد تاکید قرار گرفته و به معنای آن است که اگر جرمی اتفاق افتاد و مجموعه ای آسیب دید؛ قاضی و دستگاه قضایی باید در صدد ترمیم آن مسئله برآیند و این امر در فضای سبز دلالت ویژه ای دارد .
وی بیان کرد: در دستور کار قوه قضاییه این است که اگر فردی به فضای سبز خسارتی وارد کرد؛ علاوه بر مجازات قانونی، ملزم به جبران خسارت های وارده بشود.
حمیدی تصریح کرد: از قضات درخواست داریم در هر جایی که محیط زیست آسیب می بیند، حتما به این سیاست عدالت ترمیمی توجه داشته باشند و ضمن آراء صادره، به موضوع جبران خسارت های وارده نیز توجه لازم صورت گیرد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تاکید بر این مطلب که هر انسان برای زندگی سالم خود باید حتما از فضای سبز مناسب بهره مند باشد، تاکید کرد: در فرهنگ دینی و در قوانین کشور، توجه ویژه ای به موضوع فضای سبز شده و اقدامات این حوزه نیازمند همراهی مردم و حمایت مسئولان است.
محمدمهدی فداکار استاندار کرمان نیز در این مراسم مشارکت گروههای مردمی در حوزه منابع طبیعی را قابل تقدیر دانست و عنوان کرد: در استان کرمان به واسطه شرایط آب و هوایی و بیابانی بودن، ضرورت چند برابری در حوزه منابع طبیعی و کاشت درخت احساس میشود.
وی از مصوبات استان برای حوزه منابع طبیعی نام برد و تصریح کرد: به میزان ۲۰ درصد از عرصهای که شرکتهای صنعتی و معدنی دریافت میکنند، باید کاشت درخت و توجه به منابع طبیعی را انجام دهند.
استاندار کرمان گفت: اگر صنایع در کنار فعالیتهای توسعهای خود که ضرورت اشتغال استان هستند، به مباحث فضای سبز و محیط زیست توجه داشته باشند، دغدغه و نگرانی برای توسعه صنایع نخواهد بود.
مهدی رجبیزاده مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز با اشاره به بیابانی بودن 16 شهرستان گفت: ۱۵ هزار هکتار از عرصههای شرق استان کرمان نیاز به مالچپاشی دارد که ۸۰۰۰ هکتار انجام شده است.
وی از تعامل و همکاری متقابل صنایع و معادن استان در راستای اجرای ۱۰ هزار هکتار نهالکاری و جنگلکاری نام برد.
ارسال به دوست