تاکید رییس سازمان منابع طبیعی بر اهمیت راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به اهمیت راه اندازی پنجره واحد مدیریت زمین اشاره کرد و گفت: اهمیت راه اندازی این سامانه کمتر از طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت نیست.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی ، دکتر نوبخت در پایان بخش دومین روز از کارگاه آموزشی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت که با حضور مدیران کل منابع طبیعی استان ها و ستاد سازمان در مجتمع آموزشی دکتر جوانشیر کرج برگزار شد، افزود: تمامی طرح هایی که در منابع طبیعی کشور در زمینه حفاظت، جنگل کاری، آبخیزداری، مراتع و بیابان زدایی اجرایی می شود از طرح های پر اهمیت و اولویت دار در منابع طبیعی است.
دکتر نوبخت از مدیران منابع طبیعی استان ها به جهت تلاش وهمراهی در تولید نهال و تهیه بذر جهت تحقق طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت قدردانی کرد و افزود: همه استان ها در پیشبرد اهداف منابع طبیعی پیشران هستند و در این میان ممکن است برخی استان ها برتر و برخی نیز رتبه های پایین تری را کسب کرده باشند.
** تاکید بر هوشیاری لازم جهت حفاظت از منابع طبیعی
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشورهمچنین حفاظت و صیانت از منابع طبیعی را از مهمترین وظایف در حوزه کاری برشمرد و به مدیران توصیه کرد : نهایت تلاش و هوشیاری را در مراقبت از منابع طبیعی و زمین خواری بکار گیرند.
نوبخت در بخش دیگری از سخنان خود، سازمان منابع طبیعی را یکی از مردمی ترین سازمان ها در کشور نام برد که بیشترین ارتباط روزانه را با مردم و جوامع محلی دارد و در این زمینه خاطر نشان کرد: احترام به ارباب رجوع و مردم از وظایف اصلی ماست و اگر قرار است جواب منفی به درخواست های مردمی داده شود باید همراه با تکریم و احترام باشد.
وی در بخش دیگری به نقش و رفتارمدیران در مجموعه کاری اشاره کرد و گفت : رفتار مدیران با کارکنان مجموعه باید یک رفتار پدرانه و دلسوزانه باشد تا کارکنان با انگیزه و اشتیاق بیشتری به کار بپردازند.
** تاکید بر اجرای طرح جنگلداری اجتماعی
دکتر شعیانیان معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی درباره روند اجرایی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و طرح مدیریت منابع طبیعی هیرکانی توضیحاتی را برای مدیران ارائه کرد.
او گفت: وابستگی شدیدی از سوی مردم به شیوه سنتی نسبت به جنگل وجود دارد و ما باید با مشارکت مردم بسوی جنگلداری اجتماعی حرکت کنیم.
**سازمان منابع طبیعی راهبر سامانه پنجره واحد
در این کارگاه آموزشی دکتر حسین میررجبی به راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین از آبان ماه سال 1401 اشاره کرد و گفت: سازمان به عنوان راهبر سامانه است و ما وظیفه داریم نسبت به تکمیل و اطلاعات سامانه اقدامات لازم را در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهیم.
میر رجبی در بخش دیگری از سخنان خود به سیاست های اجرایی معاونت حفاظت و امور اراضی اشاره کرد و گفت: در حوزه ممیزی اراضی و حدنگاری بیش از 99درصد کاداستر انجام شده است و یک درصد آن که با کمی مشکلات روبروست امسال پایان می پذیرد.
معاون حفاظت و امور اراضی در ادامه بر نظارت بیشتر برفعالیت های معادن تاکید کرد و از ادارات کل منابع طبیعی استان ها خواست از تصرفات مازاد جلوگیری نموده و نسبت به احیای و بازسازی مناطق تخریب شده از سوی معادن و اخذ حقوق دولت کارها را پیگیری و به سرانجام برسانند.
** راه اندازی سامانه ساتک
دکتر خاییز مدیر کل دفتر مهندسی و مطالعات سازمان نیز از راه اندازی سامانه ساتک خبرداد و افزود: 5 استان: البرز، مرکزی، خراسان رضوی، قم و گلستان بصورت آزمایشی اطلاعات اولیه و مربوط به تعهدات خود در زمینه تولید نهال را در این سامانه وارد کردند.
بر این اساس سر انجام مدیران منابع طبیعی که به مدت دو روز در کارگاه آموزشی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت حضور داشتند عکسی به یادگار گرفتند و مرکز آموزش توانمند سازی منابع طبیعی دکتر جوانشیر کرج را به سوی استان های خود ترک کردند.
ارسال به دوست