ارتباط کودک و طبیعت میتواند منجر به آمادگی و ورزیدگی او در مواجهه با چالشهای روز افزون محیط آشفتهی جوامع امروزی شود
بررسیها نشان میدهد که آشنایی کودکان با مسائل طبیعت و کاشت درخت در مدارس، به صورت خودکار از دانش آموزان افرادی آگاه و هوشیار نسبت به مسائل منابع طبیعی ، محیط زیست، چرخههای طبیعی و غذایی، سامانهی تهیهی آب و بسیاری مسائلی از این دست میسازد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت شهرستان زرند، آموزش مراحل کاشت انواع مختلف بذر درختان و سایر گیاهان می تواند گامی موثر در جهت تقویت پوشش گیاهی مراتع و توانمندسازی بهره برداران باشد.
آموزش های مربوط به منابع طبیعی و محیط زیست فعالیتهایی هستند که در مقیاس وسیع، به طور عملی تجارب ارزشمندی را در اختیار دانش آموزان قرار میدهند. علوم اجتماعی، ریاضی، هنرهای بصری و تجسمی، زیست و شناسایی مواد غذایی و خوراکی در این گونه آموزش ها به طور مستقیم و بیواسطه تمرین میشوند.
ایجاد ارتباط کودک و طبیعت به صورت تنگاتنگ میتواند منجر به آمادگی و ورزیدگی او در مواجهه با چالشهای روز افزون محیط آشفتهی جوامع امروزی شود.
بررسیها نشان میدهد که آشنایی کودکان با مسائل طبیعت و کاشت درخت در مدارس، به صورت خودکار از دانش آموزان افرادی آگاه و هوشیار نسبت به مسائل منابع طبیعی ، محیط زیست، چرخههای طبیعی و غذایی، سامانهی تهیهی آب و بسیاری مسائلی از این دست میسازد. به واقع افرادی که از کودکی در مسیر شناخت طبیعت حرکت کرده باشند، در آینده و به وقت مشخص از طبیعت محافظت خواهند کرد.
طی تفاهم نامه منعقد شده ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و آموزش و پرورش با هدف ارتقا سطح دانش و آگاهی دانش آموزان با انواع و نحوه کاشت بذور دوره آموزشی برای دانش آموزان شهرستان برگزار شد.
در این دوره ضمن آموزش دانش آموزان با مراحل تکامل و رشد بذر و انتقال گیاهان سبز شده به طبیعت، در خصوص مهرواره دوستان و همیاران طبیعت و نحوه ثبت نام و ارسال آثار در سامانه همیار طبیعت مطالبی بیان شد.
ارسال به دوست