چهارگنبد و پاریز مناطق بحرانی سیرجان
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیرجان: بیشتر حریق های جنگل ها و مراتع توسط عوامل انسانی ایجاد می شود و شناسایی مناطق بحرانی و اقدامات پیشگیرانه نقش مهمی در کاهش حریق در عرصه های طبیعی دارد.
به گزارش خبرنگار پیام طبیعت شهرستان سیرجان، مهران میرشاهی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سیرجان در رابطه با عرصه های منابع طبیعی بحرانی و مستعد حریق در سیرجان به خبرنگار نشریه نسیم امید گفت: حدود یک میلیون هکتار از مراتع استان در شهرستان سیرجان واقع شده و با توجه به بارندگی های بهار سال جاری با افزایش پوشش گیاهی در سطح مراتع شهرستان هرگونه سهل انگاری از طرف دامداران و طبیعت گردان باعث ایجاد حریق و وارد آمدن خسارات جبران ناپذیر می گردد.
وی اظهار داشت: به منظور جلوگیری و کاهش حریق در جنگل ها و مراتع شهرستان فعالیت های آموزشی و فرهنگی در بین دانش آموزان ، بهره برداران و طبیعت گردان مانند؛ برگزاری دوره های آموزشی و جلسات کمیته بحران با حضور دهیاران و بخشداران، آموزش و تجهیز تشکل های مردمی ، توزیع بروشور های آموزشی برای گردشگران طبیعت، نصب بنر اطلاع رسانی در روستاها و مناطق گردشگری شهرستان صورت گرفته است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سیرجان گفت: بیشتر حریق های جنگل ها و مراتع توسط عوامل انسانی ایجاد می شود و شناسایی مناطق بحرانی و اقدامات پیشگیرانه نقش مهمی در کاهش حریق در عرصه های طبیعی دارد.
میرشاهی در ادامه اظهار داشت : طبیعت میراث گرانبها و ثروت خدادادی است که متعلق به همه نسل ها و در دستان ما امانت است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سیرجان گفت: طبیعت دوستان در صورت مشاهده هرگونه تخریب ، تصرف، آتشسوزی ، قاچاق چوب ، گیاهان دارویی و محصولات جنگلی و ... مراتب را با شماره گیری کدهای 139 و 1504 امداد جنگل و مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان که بصورت شبانه روزی آماده دریافت اخبار و گزارش های مردمی می باشند اطلاعرسانی نمایند تا از ورود خسارت های جبران ناپذیر به انفال جلوگیری گردد.
ارسال به دوست